Жінка, яка прихистила кількадесят собак, потребує допомоги

,

695672-річна пенсіонерка Антоніна Зеленецька, яка роками тримає у своїй квартирі по вулиці Кременчуцькій десятки собак, потребує допомоги, йдеться на сторінці організації захисту тварин «БІМ» у Facebook.

У жінки хворі ноги, вона не може навіть самостійно піти в магазин, щоб купити необхідні продукти. «Сама вона дуже хвора і звернулася з проханням привезти їй продукти. Закінчився навіть хліб… Гроші за продукти вона зазвичай повертає. Якщо у вас є 30 хвилин вільного часу, то підвезіть продукти. Що саме – продиктують. Зазвичай це пшенична крупа 6 кг, курячі шийки 2-3 кг, хліб. Ціни вибирайте дешевше, будь ласка», – пише волонтер Тетяна Лічман. Детальна інформація за телефоном: (099) 254-73-85 (Надія).

Нагадаємо, в обласному центрі на останньому поверсі п'ятиповерхівки живе пенсіонерка, яка роками тримає у своїй квартирі десятки собак. Люди скаржаться, через таке сусідство у їхньому будинку стоїть жахливий сморід, чути цілодобове гавкання собак, а стелі у квартирах, що знаходяться під Антоніниною, – в коричневих патьоках…

Втомлені від постійних суперечок і категоричного небажання Антоніни чути їх, сусіди вирішили позиватися до суду. У заяві вимагатимуть примусово звільнити квартиру жінки від собак.
e-max.it: your social media marketing partner