Вікторія Семененко випустила дебютну книжку «Вона першою все сказала»

, опубліковано в Оповідання для душі

10917«Вона першою все сказала» – саме так називається перша книжка, яку, як пташку, напередодні Нового року випустила у світ постійна авторка «КП» Вікторія Семененко. Для редакції ця звістка удвічі приємніша, бо багато новел, які увійшли в книгу, наші читачі вже читали в газеті і на сайті.


Сама авторка каже, її книга – це легкі маленькі історії, які загортають у ковдру, надихають і обіймають. Це історії про найважливіше у житті – дітей, почуття, батьків. Це історії, які відносять у теплі спогади, на море, у дитинство, у батьківський дім, до мами в обійми, до тата – на плечі. Заспокійливі, як вечірнє сонце. Книжка про жінок. Різних – закоханих, зраджених, зламаних, успішних, мрійливих. У цих історіях кожна читачка знайде про щось своє, потаємне, можливо, відповідь на життєве питання, яке сама давно не може вирішити. Ці історії – про надію. На те, що життя, яким би воно не було, прекрасне, і навіть у важкі моменти ми чомусь вчимося, відроджуємося.


Хоча свої новели Вікторія Семененко визначила легкими, бо читати їх і справді легко, втім вони мають дуже глибоку суть, яка відкриває всі грані жіночої душі.


Книга цікава не лише жінкам. Її з задоволенням прочитає чоловіча аудиторія, адже в ній можна знайти відповіді на одвічні загадки, які чоловіки намагаються розгадати в жінці.


А ще книга – гарний подарунок коханим, бо єдине почуття, яке наскрізно проходить через усі новели – любов.


Замовити книжку новел «Вона першою все сказала» можна в авторки за телефоном: (099) 657-39-23

текст: Любов Попович
фото: Ігор Демчук

 

e-max.it: your social media marketing partner