Герої «КП-2017». Газета традиційно вітатиме героїв публікацій

,

01831Уже третій рік поспіль «КП» разом зі своїми читачами напередодні новорічних свят з-поміж сотень героїв публікацій визначає тих, чиї історії та вчинки вразили найбільше. Відзнаку «Герої «КП» з моменту її заснування отримали майже три десятки унікальних жителів області. Це талановиті діти і їхні педагоги, це полісмени, волонтери, які щодня допомагають важкохворим дітям і АТОвцям, це сильні духом люди, це особливі водії… Загалом ті, хто надихає, хто показує, що у цьому світі ще не перевелися благородство, хоробрість і віра у мрію.

Цьогоріч редакція знову вручатиме відзнаки – «Героя «КП» отримають півтора десятка унікальних особистостей.

Провідниця року

7683Перші, хто своїм учинком відразу заявили про себе, як «Герої «КП», стали чотири провідниці електропотягу «Знам’янка – Колосівка – Одеса» регіональної філії «Одеська залізниця» – Євгенія Питулько, Світлана Пшенична, Наталія Нагуляка і Олександра Булах.

На початку року ця історія вразила не тільки жителів Кіровоградщини, а й усієї України – 31 січня ці мужні жінки прямо у поїзді прийняли пологи у пасажирки. На світ народилася дівчинка. На найближчій станції потяг зустріла «швидка». І маму з немовлям передали під опіку медиків.

Вчинок року

8876Новина про те, як четверо працівників кіровоградського відділення №10 «Нової пошти» врятували на пожежі маленького хлопчика, вразила у саме серце.

Біда сталася у травні. В обласному центрі на вулиці Соборній загорівся балкон однієї з триповерхівок. У квартирі на той час був маленький хлопчик. Працівники «Нової пошти» Артем Макаренко, Тарас Швайка, Роман Тищенко і Станіслав Капорін, не роздумуючи, кинулися рятувати малого і гасити пожежу.

«КП» тоді навіть клопотала перед керівництвом «Нової пошти» та перед Державною службою з надзвичайних ситуацій, аби хлопців відзначили за відважний вчинок.


Зрозуміло, і сама газета не могла залишити без уваги героїзм хлопців.

Талант року

9053Визначити героя у номінації «Талант року» було найскладніше, бо «КП» упродовж 2017-го багато писала про талановитих дітей – винахідників, переможців олімпіад, відмінників навчання. Утім цю відзнаку заслужено отримає учень Кіровоградської загальноосвітньої школи №31 Денис Бірзул, який написав і видав кишенькову книжечку патріотичних поезій «Якби в мене були крила» і увесь наклад передав на схід воїнам АТО, аби підтримати їхній бойовий дух душевним словом.

Родина року

01513Сім’я священнослужителя із села Коробчине Новомиргородського району Іван та Алла Гончаруки, які взяли під опіку з сиротинця трьох дітей, без обговорень заслуговує на відзнаку «КП».

Подружжя двадцять років чекало і молилося, аби Господь послав їм власних діток. Однак не судилося. Втім Всевишній зробив так, що в родині з’явилося одразу троє малих – двоє дівчаток і хлопчик.

Нині щасливі батьки Назара, Каринки і Даринки мріють, аби діти виросли хорошими людьми.

Рятівник року

00556У році, що минає, газета неодноразово розповідала зворушливі історії про людей, які рятують тварин. У такий спосіб «КП» намагається донести до читача, що лише добро здатне змінити цей світ. Особ­ливо, якщо це добро проявляється у співчутті й допомозі братам нашим меншим.

Один із таких – демобілізований АТОвець Максим Криницький. Цьогоріч він урятував із каналізації собаку, який прожив там півроку! А ще раніше, під час штурму Іловайська, боєць третього окремого полку спецпри­значення врятував місячне цуценя, яке спочатку гордо боролося з сепаратистами на сході, а потім приїхало разом із господарем до Кіровограда.

Кохання року

00807За пару Юлії Лісняк та Ігоря Гончара «КП» уболіває, як ніхто інший. Адже Юлія – колега-журналіст. Більше того, саме газета в числі перших дізналася історію знайомства і зародження стосунків закоханих. А все організував безвіз. Юлія та Ігор познайомилися в Італії під час туру. І саме там у їхніх серцях щось йокнуло…

Нині пара переживає щасливий романтичний період, який, сподівається «КП», триватиме ще дуже довго.

Ініціатива року

01306Відзнаку у цій номінації газета вручає олександ­рійському кондитеру Вікторії Олещенко. Жінка вразила читачів своєю історією про те, як допомагає діткам. Власним коштом вона випікає торти і тістечка й вітає особливу малечу з днем народження – це іменинники з малозабезпечених родин, це хворі діти...

Кондитер переконана, її солодкі подарунки зроблять малих бодай трохи щасливішими і допоможуть у боротьбі з недугами.

Мама року

9108Про вражаючі здібності дворічного Юри Михайлика зі Світловодська «КП» писала неодноразово. Разом із мамою він підкорив шоу «Україна має талант». Хлопчик ще не вмів говорити, проте вже добре знав музичні інструменти, марки машин, породи собак і багато чого іншого. А все завдяки тому, що його мама – Ольга, учитель світловодської загальноосвітньої школи №8 – постійно займається з дитиною. Жінка зізналася «КП», працювати з сином почала від першого дня народження за різними педагогічними методиками.

Без сумніву, Ольга Михайлик є прикладом для всіх батьків і заслужено отримує відзнаку «Герой «КП».

 

Для вручення відзнак усіх героїв «КП» запрошуємо до редакції 12 січня на 12:00.

e-max.it: your social media marketing partner