Наступного тижня у Кіровограді знову мітингуватимуть екс-міліціонери

, Олена Сідорова

4127В обласному центрі на площу Героїв Майдану вкотре вийдуть мітингувати ветерани та пенсіонери міліції з усієї Кіровоградщини, повідомив «КП» голова комітету Координаційної ради ветеранських організацій області, полковник міліції у відставці, один із організаторів акції Микола Швець. Акція запланована на вівторок, 28 листопада. Основна вимога – перерахунок пенсій.

– На спільній зустрічі військових, чорнобильців, афганців, розвідників і колишніх міліціонерів ми визначилися, що наступного вівторка, 28 листопада, починаємо масові акції протесту. Будемо піднімати всю країну, бо далі вже терпіти несила. Над нами просто знущаються! Будемо вирішувати питання про пікетування Пенсійного фонду в області. Якщо буде необхідність – перекриємо об’їзну дорогу навколо Кіровограда, – розповів «КП» Швець.

Початок акції о 10:00. Орієнтована кількість учасників – близько тисячі.

Вимоги, додає екс-міліціонер, залишаються ті ж самі, оскільки після попередніх акцій нічого не змінилося.

Як писала «КП», сьогодні, 22 листопада, екс-міліціонери з Кіровоградщини мітингують під стінами Кабміну.

Нагадаємо, у квітні більше двох сотень працівників МВД з усієї області оголошували безстрокову акцію протесту. Вони вимагали повернути їм надбавки за оперативно-розшукову діяльність, яку отримують їхні колеги з усіх областей України, але не отримують ті, хто працював на Кіровоградщині, перерахувати пенсії. Друга вимога – щоб Закон «Про Національну поліцію», відповідно, і всі гарантовані ним виплати та соціальні гарантії, розповсюджувався і на колишніх міліціонерів.
e-max.it: your social media marketing partner