Кіровоградський обласний виборчий штаб «Батьківщини» може очолити Лозінський

, КП

1120Колишній народний депутат Віктор Лозінський може очолити обласний виборчий штаб політичної партії ВО «Батьківщина» на президентських виборах. Про це пише CBN з посиланням на джерело у центральному штабі «Батьківщини».

Наразі перемовини обласного штабу практично завершені. Водночас точних даних, на яких саме умовах екс-нардеп працюватиме на виборах, наразі немає.


Чергові президентські вибори заплановані на березень 2019 року.

 

Як уже повідомляла «КП», зараз Віктор Лозінський знаходиться на волі. У квітні 2017 року Вищий спецсуд скасував рішення про дострокове звільнення Лозінського.

 

у квітня 2016 року Апеляційний суд Київської області підтвердив законність умовно-дострокового звільнення Лозінського, засудженого за вбивство.

Нагадаємо, у лютому 2016 р Бориспільський міськрайонний суд Київської області підтримав клопотання захисту екс-нардепа Віктора Лозінського про його умовно-дострокове звільнення на підставі «закону Савченко» про залік одного дня в СІЗО за два дні відбування покарання за вироком суду.

1 березня прокуратура Київської області подала апеляційну скаргу на рішення суду по умовно-дострокового звільнення Лозінського на підставі «закону Савченко».

20 квітня 2011 року Дніпровський райсуд Києва засудив Лозінського до 15 років позбавлення волі за вбивство громадянина Валерія Олійника в мисливських угіддях в Голованівському районі Кіровоградської області 16 червня 2009 року.

9 квітня 2012 року Апеляційний суд Києва пом’якшив вирок Лозінському, зменшивши термін покарання до 14 років.

У березні 2013 року Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справах переглянув справу Лозінського. Суд перекваліфікував статтю звинувачення з умисного вбивства на заподіяння тяжких тілесних ушкоджень і призначив нове покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у 2014-му односельці Лозінського заявляли, що він довго не сидітиме.

У червні 2009 року Лозінський убив жителя Кіровоградщини Валерія Олійника на полюванні, заподіявши йому численні тяжкі травми за те, що чоловік зайшов у його угіддя.

e-max.it: your social media marketing partner