На Кіровоградщині сестра розшукує рідного брата, як єдину надію на порятунок власного життя

,

10851З надією на допомогу до «КП» звернулася жителька міста Почаїв, що на Тернопільщині, Оксана Симоненко. Жінка розшукує молодшого рідного брата по батьковій лінії Сергія Олександровича Сокольнікова, з яким бачилася ще у дитинстві. Нині вона бо­реться із тяжким захворюванням печінки і потребує пересадки органу. Єдиною надією на порятунок життя може стати родич.

Оксана Симоненко (у дівоцтві Сопіга) припускає, що брат може проживати на Кіровоградщині, бо його мати колись жила чи то на Кіровоградщині в Ульяновському районі в селі Лозоватка, чи хуторі Змійове. До розлучення з батьком родина жила у селі Залісці Збараського району Тернопільської області.

– Мені було п’ять років, коли батьки розлучилися. Потім батько одружився на іншій жінці і в тій родині у них народився Сергій, мені на той час було вже десять. Батько з нами майже не спілкувався, але до бабці, батькової матері, ми їздили у село Залісці. Востаннє там і бачила Сергія, це було приблизно у 1998 році, – розповідає Оксана.

З того часу молодшого брата жінка не бачила. Каже, в селі люди розповідали, що мати із Сергієм виїхали. Чому за стільки років почала розшукувати брата, Оксана зізнається чесно.

– У мене цироз печінки. Лікарі кажуть, потрібно робити пересадку органу, а донором в нашій країні може бути тільки родич. Єдина надія – розшукати молодшого брата, з яким ми рідні по батькові. Може він мене зрозуміє і погодиться врятувати моє життя, – ділиться сподіваннями 37-річна жінка.

Оксана Симоненко зізнається, що її бажання знайти брата з цією метою досить егоїстичне, але хапається за цю можливість, як за останній шанс, бо має неповнолітню доньку, якій потрібна мама.

– Звісно, я припускаю, що Сергій може не погодитися стати донором. Скаже, стільки років ніхто його не шукав, а тут, коли припекло, то почали шукати… Готова почути від нього будь-яку відповідь, на все воля Божа, – каже жінка.

В Оксани збереглося єдине фото, де зображені батько Олександр Сопіга, бабуся Килина і маленький Сергій Сокольніков. Він має прізвище своєї матері. Жінка просить, можливо хтось знає Сергія, може щось відомо про їхню родину чи будь-яку іншу інформацію, повідомити їй за телефоном:
(096) 648-66-04.


текст: Любов Попович
фото: надане Оксаною Симоненко

e-max.it: your social media marketing partner