«Формула Смаку» повертається у Кропивницький з оновленою рецептурою та асортиментом

, КП

17732На полицях магазинів Кропивницького з'явився новий смачний хліб, випечений місцевим виробником – у місто повернулась ТМ «Формула Смаку». Виготовляється продукція на колишньому хлібозаводі №3. Підприємство змінило власників і тепер замість «Короваєво» на прилавках можна побачити хліб, батони та випічку ТМ «Формула Смаку». Компанія готує не лише смачні та корисні новинки для споживачів, а й вже почала модернізацію підприємства, завдяки чому хліб місцевого виробника стане більш смачним та корисним.

 


Зміни на виробництві


У січні 2024 року відбулась зміна власників хлібозаводу. Генеральним директором підприємства ТОВ «Кропивницький хліб» став Андрій Табалов. Новий топ-менеджмент вже почав втілювати у життя амбітні плани по модернізації хлібозаводу. Зміни торкнулися також і колективу підприємства.


– Один з перших кроків для перезапуску роботи хлібозаводу, який ми вже реалізували – підвищення зарплат працівникам на 25%. Колектив підприємства завжди буде головною цінністю для керівництва. Для того, щоб продукція заводу була якісною, потрібна увага до деталей та досвідчені фахівці на всіх етапах виробництва. Тому ми повернули на підприємство головних спеціалістів та додали посади головного механіка, інженера з якості, механиків, дріжджовара. Глибокі реформи будуть проведені на всіх етапах виробництва, зокрема, ми вже почали заміну частини застарілого обладнання. Це дозволить запропонувати споживачам високу якість хлібобулочних виробів. Наша ціль – смачний, корисний та якісний хліб від місцевого виробника в Кропивницькому, – розповів новий генеральний директор хлібозаводу Андрій Табалов.

На заводі вже запущена інвестиційна програма, спрямована на оновлення застарілого обладнання.


– Найближчим часом будуть закуплені 2 нові ротаційні печі для виготовлення хлібобулочних виробів. Ротаційна піч є одним з найбільш важливих елементів обладнання для заводу, її потужність напряму впливає на якість кінцевої продукції. Хлібні вироби в ній поміщаються на контейнер, що обертається всередині печі. Це дозволяє рівномірно нагрівати продукт з усіх боків, що сприяє рівномірному та максимально швидкому запіканню, – пояснила операційна директорка Марина Решетнікова.


Також, за її словами, до печей будуть закуплені вагонетки та листи. Далі буде замінений тістоподілювач на лінії виготовлення батонів.

 

17733

Новинки для споживачів


17734Багато чого зміниться і для споживачів, адже ТОВ «Кропивницький хліб» значно розширить асортимент продукції. Підприємство змінить підходи до вибору постачальників і значно розширить коло виробників, у яких буде закуповувати сировину, зокрема борошно. До того ж хлібозавод почав самостійно розводити закваски спонтанного бродіння для виготовлення бездріжджового хліба «Цільнозерновий пшеничний».


– Ми вдосконалюємо також і рецептуру, в основу якої покладені натуральні компоненти. Оновили молочнокислі закваски, які використовуються для виготовлення хлібу «Сонячний» та батонних виробів, змінили культури та спосіб приготування закваски для житніх сортів хліба. Це дозволило покращити якість м’якушки, зробити її пружною та еластичною. Зміни відбулися і в асортименті – запустили у продаж хліб «Сімейний з молоком» вагою 400 та 600 грам і «Фермерський» вагою 500 грам, – розповіла начальник виробничої лабораторії Людмила Білик.


Вона також додала, що розшириться асортимент випічки. З'являться такі смачні новинки: здобні рулетики з солоною карамеллю, ватрушка з сиром, булка «Маківка» з маковою начинкою та хліб «Цибулевий».

Оновлену продукцію в новому пакуванні купуйте в торговельних мережах міста, а також у фірмовій мережі «Формула Смаку». Детальніше про всі новинки від виробника – у соцмережах Facebook та Instagram.

 

17735

e-max.it: your social media marketing partner