Льовочкін: Або більшість формує нову коаліцію, або відбувається саморозпуск Ради

,

3804«Опозиційний блок» вимагає від парламентської більшості прийняти рішення про новий склад коаліції або про саморозпуск Ради, заявив народний депутат Сергій Льовочкін в інтерв'ю Сегодня.ua, повідомляють у політсилі.

– Коаліція повинна оголосити про припинення свого існування і існування створеного нею уряду. Ми не бачимо можливості брати участь в афері, яка називається «звільнимо уряд, а далі поторгуємося», і вимагаємо від коаліції, щоб вони прийняли рішення про новий склад коаліції або про саморозпуск Ради, – сказав Льовочкін.

Політик зауважив, що «Опозиційний блок» прийняв рішення не брати участі в коаліції в нинішньому складі парламенту.

– Перевибори, новий парламент, і «Опозиційний блок» прийматиме рішення про те, чи будемо ми в коаліції, чи братимемо на себе відповідальність за управління країною, – додав Льовочкін.

У політсилі нагадують, що в коаліції на даний момент залишилося менше 226 депутатів. Наступного тижня спікер парламенту повинен оголосити про припинення її існування. З моменту оголошення починається відлік 30-денного терміну на формування нової коаліції, після якого президент отримує право на розпуск Верховної ради.
e-max.it: your social media marketing partner