Депутати міськради збиратимуть кошти постраждалим в аварії в Благовіщенському районі

, КП

5512Секретар міської ради Сергій Бойко на сесії Кіровоградської міськради оголосив збір коштів для постраждалих в наслідок зіткнення і загорання дев’яти автомобілей на трасі в Благовіщенському районі.


- Від депутатів поступило звернення про надання допомоги мешканцям нашого міста, які перебувають на лікуванні в обласній лікарні в наслідок аварії під Благовіщенським. Я зараз попрошу апарат ради, хто має можливість зараз надати допомогу або зазначити чи зможе пізніше допомогти, - сказав Бойко.

Нагадаємо, депутати міськради засідають четвертий день, оскільки не можуть прийняти рішення про зміни до міського бюджету.

Як уже повідомляла «КП», на території Благовіщенського району через задимлення ділянки дороги внаслідок спалювання стерні на полях зіштовхнулося дев’ять автівок, які рухалися в попутному напрямку, близько 13:00, 25 липня. Внаслідок аварії загинуло троє осіб, троє людей досі знаходяться у важкому стані та перебувають у реанімаційному відділенні. Ще дев’ятеро учасників автомобільної пригоди отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, зокрема, одна людина отримала тяжкі опіки.

e-max.it: your social media marketing partner