Троє постраждалих від зіткнення дев’яти автівок поблизу Благовіщенського досі в тяжкому стані

, Олена Сідорова

5512Троє людей, які постраждали від зіткнення і загорання дев’яти автомобілей на трасі в Благовіщенському районі, досі знаходяться у важкому стані та перебувають у реанімаційному відділенні, повідомляють в облдержадміністрації.

«Внаслідок масштабного ДТП, під час якого на трасі «Одеса-Київ» поблизу Благовіщенського зіштовхнулися 9 автомобілів, загинуло троє людей. Ще дев’ятеро учасників автомобільної пригоди отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, зокрема, одна людина отримала тяжкі опіки. Наразі, в реанімаційному відділенні Благовіщенської ЦРЛ під наглядом лікарів продовжують перебувати троє постраждалих у дорожньо-транспортній пригоді.

Стан потерпілих залишається ще досить тяжким, але стабільним. Усім надано оперативну та фахову медичну допомогу, а завдяки фінансовій підтримці з боку районної влади лікарню у повному обсязі забезпечено необхідними медикаментами», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, аварія сталася 25 липня близько 13:00.  

За попередніми даними, трагедія сталася через задимлення ділянки дороги внаслідок спалювання стерні на полях.

Наразі триває слідство, зокрема, експерти та слідчі з'ясовують, чи був умисний підпал стерні, або це сталося із необережності.
e-max.it: your social media marketing partner