У Благовіщенському районі через дим на трасі зіштовхнулося вісім автомобілів (ФОТО, ВІДЕО)

, Олена Сідорова

5512На території Благовіщенського району через задимлення ділянки дороги внаслідок спалювання стерні на полях зіштовхнулося вісім автівок, які рухалися в попутному напрямку, близько 13:00 сьогодні, 25 липня. Внаслідок аварії загинуло троє осіб, повідомляють в обласній поліції.

«25 липня близько 13:00 на ділянці автодороги Одеса-Київ відбулося зіткнення восьми транспортних засобів, які рухалися в попутному напрямку. У результаті п’ять автомобілів загорілися, інші отримали механічні пошкодження, загинуло три людини, до лікарні за медичною допомогою у даний час звернулося чотири особи. Точна кількість потерпілих з’ясовується. На місці працюють поліцейські та співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій», – йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, трагедія сталася через задимлення ділянки дороги внаслідок спалювання стерні на полях.

Вирішується питання щодо відкриття за цими фактами кримінальних проваджень за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» та частиною 2 статті 245 ККУ «Знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу».

Обставини події встановлюються.

 

e-max.it: your social media marketing partner