Родичі військовополонених записали відеозверненя до міжнародної спільноти (ВІДЕО)

, КП

6948Родичі військовополонених та безвісти зниклих військових, серед яких брат військовослужбовця 42 Кіровоградського батальйону територіальної оборони Збройних сил України Олексія Кириченка – Юрій, записали відеозвернення до міжнародної спільноти, пише «Leopolis.info»

«Звертаємось до міжнародної спільноти, Канади, Австралії, Європи, правозахисників у Росії. Наші сини і чоловіки, брати перебувають у полоні незаконних бандитських формувань, що контролюються Росією. Більше, ніж півроку, ми не маємо звісток від полонених. Єдиний шанс впливу – це масовий натиск спільноти. Допоможіть нам у поширенні інформації. Ми усі хочемо бути людьми вільного світу, адже ми маємо на це право», – йдеться у зверненні.

Окрім цього, вони опублікували своє звернення у мережі на англійській, німецькій та французькій мовах.

Як уже неодноразово повідомляла «КП», родичі кіровоградських військовополонених Сергія Глондара та Олександра Корінькова уже другий рік поспіль оббивають пороги чиновницьких кабінетів, аби визволити рідних. Представники влади футболять їх від однієї інстанції до іншої.

Зокрема дружини бійців – Юлія та Катерина, щоб достукатися до Президента, розпочали збір підписів під зверненням до нього.

Рідні кіровоградських спецпризначенців Сергія Глондара та Олександра Корінькова взяли участь в акції «Не кидай своїх!» у Києві під стінами Адміністрації Президента.

 

e-max.it: your social media marketing partner