У Світловодську пограбували третю ювелірку за півроку

, КП

7436У Світловодську за півроку пограбували вже третій ювелірний магазин. Цього разу коштовності вкрали з магазину «АРТ плюс», що по вулиці Героїв України вночі, 17 січня, пише «Світловодськ».

Магазин прибудований до житлового будинку. Злочинці проникли до приміщення магазину через підвал будинку №9, пробивши стіну, та винесли золото.

– У ніч на 17 січня тричі спрацьовувала сигналізація. Тричі на виклик приїжджали працівники Державної служби охорони. Двічі заходили до приміщення разом з відповідальною особою, перевіряли все і не помітивши нікого, закривали магазин. На третій раз, близько четвертої ранку, зайшли і побачили, що сейф відкритий, золота немає. У відділі дитячого одягу помітили чималий отвір в стіні. Судячи зі слідів, крадіїв було двоє. Сейф, у якому зберігалося золото, не витримує ніякої критики – дешевий китайський виріб, який швидко і без особливих проблем відкрили за допомогою болгарки, – сказав начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу – крадіжка.

Наразі встановлюють кількість викрадено, слідчі дії тривають.

Нагадаємо, у середині липня в Олександрії озброєна автоматами Калашникова та в балаклавах банда, переодягнена у форму поліцейських, за одну хвилину пограбувала ювелірний салон «Ларец». Менш як за півгодини за аналогічним сценарієм банда напала на ювелірний магазин «Рубін» у Знам’янці. А наприкінці жовтня за таким же планом пограбували ще два ювелірні магазини – «Аметрин» та «Діамант» у Світловодську. Під час одного з нападів банда поранила охоронця.

 

e-max.it: your social media marketing partner