Прокуратура просила домашній арешт для Футболіста

, Олена Сідорова

00120Прокуратура Кіровоградської області просила суд обрати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для Костянтина Волкова, якого підозрюють у «хуліганстві» біля Кіровського райсуду цьогоріч у лютому.


Однак Ленінський райсуд відмовився задовольнити клопотання прокурора.


Натомість завтра суд планує розглянути інше клопотання – про обрання суворішої міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на два місяці за замах на вбивство.


До засідання Волков залишатиметься під вартою у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України – «Затримання уповноваженою службовою особою».


Нагадаємо, журналістам не дозволили бути на суді з обрання запобіжного заходу Футболісту 1 серпня.

 

Як повідомляла «КП», обрати міру запобіжного заходу Футболісту мали ще вчора, 31 липня. Проте на засідання не з’явилися ані прокурор, ані слідчий у справі.

Натомість прийшов сам підозрюваний зі своїми адвокатами.

На сьогоднішнє засідання Волкова доставили під конвоєм.

Нагадаємо, Волкова оголосили у розшук за підозрою у скоєнні особливо тяжкого злочину, передбаченого частиною 2 статті 115 та статті 15 – замах на вбивство та частиною 4 статті 296 – хуліганство – Кримінального кодексу України.

За неофіційною інформацією, згодом прокуратура закрила провадження у частині замах на вбивство.

Після цього Волков з’явився у місті.

Стрілянина сталася біля Кіровського районного суду Кіровограда в середині лютого саме в той час, коли в суді мала слухатися справа щодо одного з бандитів.

За різними даними, тоді постраждало троє осіб.

e-max.it: your social media marketing partner