Футболіста взяли під варту через стрілянину під стінами суду

, Олена Сідорова

00130Ленінський районний суд Кіровограда взяв під варту на 20 днів до завершення досудового розслідування підозрюваного у замаху на вбивство під стінами Кіровського райсуду міста Костянтина Волкова (Футболіста), сьогодні, 2 серпня.

– Який може бути замах на вбивство, якщо у справі відсутні потерпілі? Орган досудового розслідування досі не встановив потерпілих. Кому тоді Волков завдав шкоди здоров’ю? Чому його затримали? – заявив на суді адвокат підозрюваного і зазначив, що Волков визнав свою вину в частині хуліганства і щиро розкаявся у скоєному.

Разом із тим захист апелював, що Волков має хронічне захворювання, яке нині начебто загострилося, а тому потребує лікування.

Однак суд вирішив взяти Волкова під варту на 20 днів – до моменту завершення досудового розслідування.

Нагадаємо вчора, суд розглядав справу про обрання запобіжного заходу Волкову за хуліганство.

Прокуратура просила домашній арешт, однак суд відмовив, натомість ухвалив рішення про взяття Волкова під варту у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України – «Затримання уповноваженою службовою особою».

Нагадаємо, на вчорашньому засіданні журналістам не дозволили бути присутніми.

Як повідомляла «КП», обрати міру запобіжного заходу Футболісту мали ще 31 липня. Проте на засідання не з’явилися ані прокурор, ані слідчий у справі.

Волкова оголосили у розшук за підозрою у скоєнні особливо тяжкого злочину, передбаченого частиною 2 статті 115 та статті 15 – замах на вбивство та частиною 4 статті 296 – хуліганство – Кримінального кодексу України.

За неофіційною інформацією, згодом прокуратура закрила провадження у частині замах на вбивство.

Після цього Волков з’явився у місті.

Стрілянина сталася біля Кіровського районного суду Кіровограда в середині лютого саме в той час, коли в суді мала слухатися справа щодо одного з бандитів.

За різними даними, тоді постраждало троє осіб.
e-max.it: your social media marketing partner