У Кіровограді оберуть посадовця року

, КП

01095В обласному центрі стартував прийом заявок на конкурс «Посадовець року», повідомила керівник відділу кадрової роботи міської ради Світлана Балакірєва вчора, 24 жовтня.

– Конкурс «Посадовець року» проводиться з метою підвищення професіоналізму посадових осіб місцевого самоврядування, розвитку їх творчої активності, ініціативи, сприяння розвитку місцевого самоврядування, прозорості й вдосконалення процесу організації, ефективності діяльності та узагальнення досвіду роботи кращих працівників органів місцевого самоврядування. У ньому можуть взяти участь депутати міської ради, члени виконавчого комітету, представники районних рад, – розповідає Світлана Балакірєва.


Для участі у конкурсі необхідно заповнити електронну анкету.


– До 31 жовтня необхідно заповнити анкету, яку можна знайти у вкладці «Посадовець року» на головній сторінці сайту. А також додати відеовізитівку тривалістю до двох хвилин, у якій необхідно розповісти про себе, свої досягнення, – продовжує посадовиця і додає, що конкурс проходитиме у три тури.


Перший тур відбудеться 2 листопада. Учаснику необхідно презентувати свою професійну і громадську діяльність. Під час другого туру, який відбудеться 10 листопада, конкурсна комісія перевірятиме знання нормативних документів і актів законодавства. Також учаснику необхідно буде виконати практичне завдання – скласти діловий документ і розв’язати певну ситуацію. Третій тур – онлайн-голосування, яке триватиме з 13 по 28 листопада.


– Учасники змагаються у трьох номінаціях – «Депутат року», «Керівник року» і «Спеціаліст року». Переможець кожної з номінацій отримає винагороду – дипломи і по три тисячі гривень, – уточнила Світлана Балакірєва.

e-max.it: your social media marketing partner