У Приютівській громаді до жовтня планують збудувати амбулаторію

, КП

01953У селі Протопопівка Приютівської громади до кінця жовтня планують збудувати сучасну амбулаторію. Тендер на будівництво оголосили 12 червня, повідомляють у громаді.

– Не дивлячись на те, що після створення Приютівської ОТГ пройшло зовсім мало часу, нам вже є про що відзвітувати перед громадою. На сьогоднішній день на відрізку автошляху Т1215 в напрямку до селища Приютівка ведуться роботи з укладання асфальтного покриття: вже частково зняли верхній шар старого асфальту та на цій ділянці укладели суцільною смугою новий, також ямковий ремонт частково провели і в інших населених пунктах. Щоденно проводяться роботи з благоустрою: підсипка вулиць, фарбування дитячих майданчиків, благоустрій прибережних зон та інше. Проте одним з найважливіших на сьогодні питань є будівництво нової амбулаторії в Протопопівці. Вже оголошений тендер та розроблений відповідний проект будівництва нового приміщення, – каже голова Приютівської громади Андрій Коломійцев.


Розпочати будівництво планують наприкінці липня, а завершити – у жовтні.


– Це буде сучасна амбулаторія з усім необхідним обладнанням. Крім того, проектом передбачені також і приміщення для проживання лікаря, – додав Андрій Коломійцев.

 

Ескіз:

03450

e-max.it: your social media marketing partner