Партія «Основа» представила нового керівника організації в області

, КП

03790У Кіровограді лідер політичної партії «Основа» Андрій Ніколаєнко представив нового голову обласного осередку – Валерія Авксентьєва, і нагадав про основні завдання регіональної стратегії розвитку сьогодні, 23 липня, у прес-центрі CBN.

– Ми підсилюємо обласну організацію. І поруч із Людмилою Салоїд стає Валерій Авксентьєв. Людина, яку я знаю по спільній роботі, яку однозначно вважаю чудовим управлінцем, який зарекомендував себе керуючи доволі непростим, але гарним районом Кіровоградської області – Олександрівським. До цього мав досвід управління Новомиргородським районом. І я впевнений, з його організаційними здібностями і креативом Людмили Салоїд, а також підтримкою колег, які зараз долучаються до партії, у нас буде абсолютно непереможна, чудова, креативна команда, – констатує Андрій Ніколаєнко.


Водночас голова партії нагадав про пріоритетні завдання своєї програми.


– Сьогодні ми себе позиціонуємо, як партію, яка окрім бажання, має чітку програму. Перший пункт – це створення двох мільйонів робочих місць, – наголошує голова «Основи». – Кожен пункт ми презентуватимемо поступово. Ми – команда, яка має чіткий план розв’язання і завершення війни на Донбасі. Сьогодні Україна потребує, як ніколи компромісу у складних питаннях. І ми саме та сила, яка здатна досягнути цього компромісу.

Нагадаємо, раніше обласний осередок «Основи» очолювала колишній керівник обласної дирекції «Укрпошти» Людмила Салоїд.

 

фото: Григорій Зуб, CBN

e-max.it: your social media marketing partner