У міськраді Кропивницького розповіли, які ремонтують дороги (ПЕРЕЛІК)

,

07971У програмі розвитку дорожнього господарства на 2017-2021 роки запланували понад 50 мільйонів гривень на капітальний ремонт доріг та майже 16 мільйонів на поточний. Про це розповів заступник міського голови Олександр Вергун сьогодні, 2 серпня, повідомляють у міськраді.

Практично завершили капітальний ремонт вулиці Короленка. На це передбачили майже 13 мільйонів гривень.

На вулиці Тютюшкіна ремонт виконали частково. На всі роботи запланували 9 мільйонів гривень.

По вулиці Братиславській – на відрізку від Авіаційної до річки Інгул – ремонт виконали частково. На роботи виділили більше 16 мільйонів гривень.

Почали ремонтувати вулицю Кропивницького – від Полтавської до Шевченка. У 2019 році на ці роботи передбачили більше трьох мільйонів гривень.

Відновлюватимуть і вулицю Чернишевського – на відрізку від Водоп’янова до провулку Алтайського. Тут планують запустити комунальний транспорт, до МСЧ 19. Зараз об’єкт на стадії публічних закупівель.

На відновлення вулиці Василя Нікітіна передбачили мільйон гривень. Зараз виготовляють проектно-кошторисну документацію.

Капітально відремонтують також провулок Алтайський. Об’єкт знаходиться на проведенні експертизи проектно-кошторисної документації.

Поточний ремонт чекає на вулиці Романа Шухевича (від Короленка до провулку Об’їзного), Велику Перспективну, Тобілевича, Архангельську, Вокзальну, Полтавську (від Васнецова до площі Дружби Народів), Водоп’янова (від Кримської до Чернишевського), Добровольського, площу Дружби Народів, вулицю Євгена Маланюка (від площі Дружби Народів до вулиці Чорновола).

Планують у місті ремонт доріг і коштом державного бюджету. Це вулиці Габдрахманова, провулок Середній (від Генерала Родимцева до Кримської), вулиця Шкільна, Кропивницького (від Полтавської до Шевченка), Велика Пермська, Преображенська, Верхня Прирічна та Приміська.

За словами Олександра Вергуна, фахівці КП «Універсал 2005» продовжують також ліквідувати ямковість на шляхах міста.
e-max.it: your social media marketing partner