Тігран Хачатрян: Разом до перемоги!

,

11978Із початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України депутат Кропивницької міської ради від партії «Слуга народу» Тігран Хачатрян разом зі своєю командою та однодумцями робить свій внесок в перемогу над агресором і всіляко допомагає нашим захисникам, мирним жителям, переселенцям та всім, хто наразі цього потребує.

За ініціативи та фінансової підтримки Тіграна Хачатряна та його команди для потреб ЗСУ і тероборони придбали тепловізор, прилад нічного бачення, принтер, потужні ноутбуки, комп’ютери, 12 бронежилетів, 10 плитоносок, 20 розвантажувальних жилетів, 3500 тонн палива. Крім того, оплачували житло, проїзд і харчування переселенців, а також доставку продуктів для волонтерів, що готують їжу для захисників.


Щоб розуміти масштаби допомоги, протягом тижня команда відправила гуманітарну допомогу до двох громад Кіровоградської області, профінансувала доставку вантажу з Польщі, надала 500 літрів бензину і 500 літрів газу на потреби ЗСУ, передали пів тонни картоплі для харчування військових, придбали ноутбук для третього полку, забезпечили солодощами та гарячими напоями діток-переселенців, які займаються у гуртках, отримали з-за кордону дефіцитний медпрепарат – Л-тероксин, який уже передали тим, хто його негально потребує.


– Ми вірмени, але ми – громадяни України. Ми за те, щоб Україна була цілісною. Разом до перемоги! – наголосив Тігран Хачатрян.

 

119741197611975

e-max.it: your social media marketing partner