Кіровоградські міліціонери здали кров для маленького Ігора, який постраждав під час пожежі

,

2193Головний міліціонер області Сергій Кондрашенко разом зі своїми колегами здав кров для дворічного Ігоря Малюги із села Веселівка Бобринецького району, який потрапив до реанімації через тяжкі опіки, повідомляють в УМВС в області.

Як уже повідомляла «КП», кількадень тому дитина страшно обгоріла – 50% тіла. Зараз хлопчик у реанімації.

Трагедія сталася у вівторок, 11 серпня. Малюк, як припускають, грався в автомобілі, який випадково зачинився зсередини. Машина спалахнула, а Ігор лишився в ній. Батькам ніяк не вдалося відкрити дверцята, намагалися гасити авто ззовні.

Мама хлопчика Ярослава вже третю добу практично живе під дверима реанімації. Розповідає, що бачила синочка лише кілька разів і то, в цей час він перебував у медикаментозному сні, аби менше страждав від пекучого болю.

– Я щиро дякую усім тим людям, які не залишилися байдужими до нашої біди. Нехай їм повернуться сторицею їх добрі справи. Я безмежно вдячна за допомогу моєму хлопчику, – говорить Ярослава.

Батьки просять відгукнутися донорів і просто небайдужих людей, які змогли б допомогти родині фінансово. Адже один день лікування обходиться у суму близько п’яти тисяч гривень.

Здати кров можна в обласній станції переливання крові за адресою: вулиця Преображенська, 88, обов’язково вказавши, що кров для Ігоря Миколайовича Малюги.

Допомогти фінансово родині можна, перерахувавши кошти на картку Приватбанку: 5168 7572 0827 1207, Ярослава Хусанівна Аломарі. Телефон мами: (066) 891-26-13.
e-max.it: your social media marketing partner