У Петровому почали розчищати водойму біля парку

,

2203Минулого тижня у Петровому розпочалися роботи по розчищенню водойми біля парку, пише місцева газета «Трудова слава».

Ініціатором виступила голова районної ради Світлана Тилик, за сприяння якої район виграв три гранти на 400 тисяч гривень.

– Кілька днів тому, як вона і обіцяла, розпочалися роботи по розчищенню водойми, прилеглої до парку і так званого «синього» мосту в місці, де в затоку Інгульця впадає річечка Березніговата. Після розчищення водойми і облаштування прибережної території цей куточок оновленого парку має стати його окрасою, – написав автор статті Анатолій Рябоконь.

Нагадаємо, Петрівський район переміг у конкурсі соціальних проектів «Місто нашими руками». Два грантові проекти спрямовані на створення комфортних умов лікування хворих у терапевтичному відділенні Петрівської ЦРЛ. Зокрема, ремонт палат і заміну вікон та дверей.

Ще один проект спрямований на створення затишного і зручного куточку в центрі Петрового біля відділення Пенсійного фонду, де знаходиться приміщення ради ветеранів району. Там планують облаштувати зручні сходи з поручнями та пандус, зробити освітлення, встановити лавочки, сцену, розбити клумби та прокласти доріжки. 
e-max.it: your social media marketing partner