Чорноіваненко розкатав губу на надбавки, премії і матеріальну допомогу

,

2648Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко («Батьківщина») хоче, аби йому щомісячно виплачували чотири види надбавок, 60% премію, а також надавали матеріальну допомогу. Про це йдеться у проекті рішення опублікованому на сайті облради.

Зокрема, Чорноіваненко щомісячно хоче надбавок за ранг, за вислугу років, за доступ до держтаємниці, а також за особливий характер роботи та інтенсивність праці.

«Встановити надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 90% посадового окладу з урахуванням доплати за ранг», – уточнюється у проекті рішення.

Водночас Чорноіваненко хоче, аби його раз на місяць преміювали у розмірі 60% від посадового окладу.

Крім того, голова обласної ради просить надавати йому «матеріальну допомогу на оздоровлення при використанні щорічної відпустки та матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати».

«Виплату вищезазначених надбавок та преміювання здійснювати щомісячно за фактично відпрацьований час», – зауважується в документі.

Як уже повідомляла «КП», мер Знам’янки і Бобринця теж претендували на ряд додаткових виплат, які сягали більше 100% доплат на місяць.
e-max.it: your social media marketing partner