Іздрик приїде у Кіровограді з презентацією нової книжки

, Олена Сідорова

4320У Кіровограді відбудеться творча зустріч з українськими письменниками Юрієм Іздриком та Іриною Цілик, в рамках якої – презентація нових книжок у вівторок, 24 травня.

Зокрема, презентують книгу Юрія Іздрика (у співавторстві з Євгенією Нестерович) «Summa» і поетичну збірку Ірини Цілик «Глибина різкості».

Заходи відбуваються у рамках проекту «Мережа», організатором якого є Міжнародна літературна корпорація MERIDIAN CZERNOWITZ. Проект реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

– Упродовж туру ділитимусь, як завше, найсокровеннішим, – каже Іздрик. – Проте не очікую якихось надзвичайних ефектів. Пересічно в аудиторії, що налічує сотню людей, від сили 10-15 насправді розуміють, про що йдеться. Тож, якщо дуже пощастить, лише для двох-трьох слухачів мої «одкровення» можуть виявитися важливими й потрібними – так каже досвід і статистика. Проте іноді саме заради цих двох-трьох варто пертися на край світу. Тому єдине, на що реально сподіваюся, – відбути тур без втрат і якомога швидше повернутися додому.

– «Глибина різкості» – збірка віршів, написаних після довгого неписання. Продихнула – тепер готова читати, бачити, говорити, чути. Відчуваю, що потребую наведення фокусу на різні місця, людей, – додає поетеса Цілик.
e-max.it: your social media marketing partner