Горбунов знову не прийшов на ініційований ним же суд

,

4567Нардеп Олександр Горбунов уже вдруге не знайшов можливості бути присутнім на судовому засіданні, яке сам же ініціював проти кіровоградського телеканалу «TTV», сьогодні, 6 травня.

Суддя Ленінського районного суду Кіровограда Лілія Іванова повідомила, що Горбунов подав заяву, аби судове засідання перенесли, оскільки він не може бути присутнім через відрядження.

– Позивач Олександр Горбунов подав клопотання 28 квітня про відкладення судового засідання у зв’язку з його відрядженням у Сполучені штати Америки, – повідомила суддя.

Захист телеканалу «TTV» адвокат Наталія Сюр та її помічник Олексій Хомченко запропонували залишити позовну заяву Горбунова без розгляду, оскільки депутат вже вдруге не з’являється на судові засідання, одна суд не задовольнив це прохання.

– Рішення суду правильне – є заява, в якій просить відкласти справу, є докази… Але, на мою думку, міг направити представників в суд або надати заяву про розгляд справи без його участі та його представників. Оскільки в позовній заяві всі підстави позову викладено дуже аргументовано і ми готові до судового засідання, – прокоментувала адвокат «TTV» Наталія Сюр.

Судове засідання перенесли на 3 червня на 11:00

Нагадаємо, народний депутат України Олександр Горбунов позивається на кіровоградський телеканал «ТТV». Приводом для позову став матеріал від 27 листопада 2015 року про суперечливий розподіл між дорожніми об’єктами Кіровограда субвенції із держбюджету.

Інакше кажучи, Горбунов обурився на слова телеканалу, що він пролобіював ремонт дороги до ресторанного комплексу «Тиха гавань», який пов’язують із ним.

За це нардеп вимагає від «TTV» моральної компенсації на 100 тисяч гривень.
e-max.it: your social media marketing partner