Особливі діти безкоштовно каталися на яхтах у Світловодську (ФОТО)

,

5142Особливі діти з Кіровограда разом зі своїми батьками здійснили тур Світловодським районом – покаталися на яхтах і побачили тварин у зоопарку. Ініціативу влаштувати дітям такий відпочинок висловила голова обласної громадської організації інвалідів «Народна академія творчості» Ельміра Небесна.

Спочатку дітей відвезли до приватного зоопарку в селі Озера Світловодського району. Діти побачили левів, ведмедів, тигрів, верблюдів... Також їх порадували галасливі мавпочки, тераріум з удавами і птахи. Хлопчиків зацікавила техніка – комбайни і трактори, які вони побачили вперше.

Фінансову та організаційну допомогу надав «Благодійний фонд Ярослава Бублика». А керівництво яхт-клубу «Кристал» згодилося безкоштовно покатати дітей на яхтах.

Яхтсмени та організатор подорожі на воді Юрій Баранок розповіли дітям про технічне оснащення яхт та історію створення так званого світловодського моря. Дітлахам дозволили потримати румпель і допомогти яхтсменам спустити пурпурові вітрила.

Оскільки через дороге лікування та реабілітацію батьки особливих дітей не можуть виділити кошти на літній відпочинок, волонтери звертаються до меценатів та чиновників організувати дітям відпочинок біля моря або річки.
e-max.it: your social media marketing partner