Райкович вилаяв управління ЖКГ через відсутність розміток

,

Raykovych81Міський голова Кіровограда Андрій Райкович звернувся із претензіями до начальника управління ЖКГ міськради Олександра Хачатуряна через те, що на дорогах міста відсутня розмітка, сьогодні, 11 липня.

Він наголосив, що до нього часто звертаються містяни і особисто вказують на відсутність дорожніх розміток, в тому числі і переходів.

- Кожне комунальне підприємство має займатися питанням благоустрою доріг - їхнім ремонтом, нанесенням розмітки. В плані критики хотів би сказати, що ви дійсно зволікаєте з розміткою доріг. Прості пересічні громадяни мені на цю проблему вказують. Чому ми не можемо розмітку зробити? Машина поламана? Позичайте її в облавтодору. Не можете самостійно вирішити це питання - позичайте в сусідніх областей. Цю роботу треба зробити! Літо закінчується. Олександре Сергійовичу (Хачатурян, - "КП"), це як ложка дьогтю в бочку меду. Раз сказав, два, далі я мінятиму інтонацію, - наголосив він.

Нагадаємо, минулого тижня колектив газети "Кіровоградська правда" провів під стінами міськради флешмоб - намалював крейдою два пішохідні переходи. Таким чином медійники закликали міську владу звернути увагу на відсутність пішохідних переходів у місті.
e-max.it: your social media marketing partner