Депутати зібрали майже сім тисяч на допомогу постраждалим в аварії в Благовіщенському районі

, КП

5512Під час сесії Кіровоградської міської ради депутати зібрали 6 тисяч 800 гривень для постраждалих в наслідок аварії на трасі в Благовіщенському районі, які знаходяться в обласній лікарні сьогодні, 30 липня.

 

- Зібрано 6 тисяч 800 гривень. Зараз контактуємо з рідними і через заступника міського голови передамо кошти, - повідомив секретар міськради Сергій Бойко.


Також гроші додасть мер Кіровограда Андрій Райкович.

Нагадаємо, секретар міської ради Сергій Бойко на сесії оголосив збір коштів для постраждалих в наслідок зіткнення і загорання дев’яти автомобілей на трасі в Благовіщенському районі.

Як уже повідомляла «КП», на території Благовіщенського району через задимлення ділянки дороги внаслідок спалювання стерні на полях зіштовхнулося дев’ять автівок, які рухалися в попутному напрямку, близько 13:00, 25 липня. Внаслідок аварії загинуло троє осіб, троє людей досі знаходяться у важкому стані та перебувають у реанімаційному відділенні. Ще дев’ятеро учасників автомобільної пригоди отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, зокрема, одна людина отримала тяжкі опіки.

e-max.it: your social media marketing partner