Порошенко зустрівся з родичами кіровоградських військовополонених

, КП

5820Родичі кіровоградських військовополонених Сергія Глондара та Олександра Корінькова зустрілися з Президентом України, щоб дізнатися про перебіг переговорів у питанні звільнення їх близьких, 18 серпня. Про це «КП» повідомила дружини полонених – Катерина Глондар та Юлія Корінькова.

- У четвер були у столиці, була зустріч родичів полонених з Президентом України. А перед цим ми спілкувалися з представниками ООН, які можливо(!) бачили наших чоловіків, - розповідає Юлія Корінькова

- Так, ми були на цій зустрічі, але нам конкретного нічого не казали – ніяких чисел і термінів не називали. Боже-Боже, коли це нарешті все скінчиться? Як можна тепер комусь довіряти після тої зустрічі? Коли у нашій країні люди говорять одне, а роблять геть інше. Просто немає слів... Дай, Боже, нам сил це все витримати. І не тільки нам, а й нашим хлопцям! Обіцяють, розповідають, що щось роблять, а наші вже 554(станом на сьогодні, 22 серпня) дні в полоні, - розповіла Катерина Глондар.

 

Як уже неодноразово повідомляла «КП», кіровоградські спецпризначенці Сергій Глондар та Олександр Коріньков утримуються російськими бойовиками уже другий рік поспіль. 

 

З тих пір дружини військовополонених оббивають пороги чиновницьких кабінетів, аби визволити їх. Представники влади футболять жінок від однієї інстанції до іншої.

 

Нагадаємо, щоб достукатися до Президента, дружини чоловіків – Юлія та Катерина – розпочали збір підписів під зверненням до нього.

Тим часом Савченко пообіцяла дружинам кіровоградських військовополонених допомогти з їхнім визволенням.

Зокрема рідні кіровоградських спецпризначенців Сергія Глондара та Олександра Корінькова взяли участь в акції «Не кидай своїх!» у Києві під стінами Адміністрації Президента, яку організувала Надія Савченко.

e-max.it: your social media marketing partner