Посадовець Кіровоградської облдержадміністрації долучився до флешмобу #22PushupChallenge (ВІДЕО)

, КП

7519Директор обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді облдержадміністрації Сергій Пастернак долучився до всеукраїнського флешмобу #22PushupChallenge, аби привернути увагу до українських ветеранів, які пройшли війну на Донбасі, та до проблеми самогубств серед військових. Відео він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

– Флешмоб важливий тим, що привертає увагу людей до проблем наших бійців, які повернулись з АТО. У свою чергу я передав естафету своєму товаришу Борису Курилову, – сказав Сергій Пастернак.

Нагадаємо, на Кіровоградщині до флешмобу долучилися військові третього полку спецпризначення, поліцейські, волонтери та «КП».

Започаткував флешмоб в Україні відомий волонтер Олексій Мочанов. За його основу взяли закордонний варіант, який запровадили після того, як торік у липні Департамент у справах ветеранів США оприлюднив звіт за 2014 рік про самогубства серед американських військових. З’ясувалося, що за океаном близько 22 ветеранів щодня скоювали суїцид. Згодом цю цифру уточнили – 20 випадків за добу.

e-max.it: your social media marketing partner