Спортивну школу імені Верхоланцева планують капітально відремонтувати до кінця року

,

7676Кіровоградську спортивну школу Олімпійського резерву імені Верхоланцева обласна влада має намір капітально відремонтувати вже до кінця року, заявив очільник регіону Сергій Кузьменко після відвідин закладу.

– Ми ставимо собі за мету, що в 2017 році не тільки розпочнемо, а й закінчимо цей проект. У школі повинен з’явитися новий дах із технологією, яка зберігатиме тепло. Ми маємо утеплити стіни, поставити енергозберігаючі вікна, сучасну підлогу... Тобто хочемо зробити капітальний ремонт, – зауважив голова облдержадміністрації.

Кузьменко наголосив, реконструкція спортшколи є складовою глобального проекту, спрямованого на підтримку здоров’я дітей Кіровоградщини.

– Обласний проект «Здоров’я наших дітей» – це не тільки реконструкція обласної дитячої лікарні, надання медичної допомоги чи профілактика, це ще відповідно і харчування в наших школах, і спорт у тому числі... Зараз у різних районах і містах Кіровоградщини ми зробимо ревізію. Подивимося, у якому стані знаходяться наші спортивні зали. Подбаємо про те, щоб і там з’являлися нові мультифункціональні спортивні майданчики, – пояснює очільник області. – Це стосується і великого спорту, і великого спортивного закладу – СДЮШОР №2. У цій спортшколі займаються більше шестиста дітей і вони не лише з обласного центру – це і Олександрівський район, і Знамянський, і Кіровоградський... Це заклад дійсно обласного значення, а відтак має бути на рівні.
e-max.it: your social media marketing partner