Жителі Знам’янки мірялися інтелектом у грі «Що? Де? Коли?»

, Олена Сідорова

7872У Знам’янці завершилася перша дуель інтелектуального клубу «Що? Де? Коли?», повідомляють у Знам’янському осередку ВМГО «Фундація регіональних ініціатив».

За словами голови тамтешнього осередку Крістіни Зайченко, першими змагалися за право виходу до фіналу команди «Ctrl Alt Del» на чолі з капітаном Сергієм Бойком та «Під Гербалайфом», яку очолює Сергій Бугайов.

– Обидві команди показали вражуючу гру. Доля виходу до фіналу лягла на плечі капітанів команд, які взяли участь у супер-бліці. У результаті перемогу здобув Сергій Бугайов, який і вивів свою команду до фіналу, – розповідає Крістіна.

У кінці гри найкращий гравець і автор найкращого питання отримали призи від спонсорів проекту.

– Після дуелі всі присутні ділилися своїми враження від інтелектуальної гри, дружньої атмосфери. Крім того, всі зійшлися на тій думці, що подібні ігри не лише розвивають логічне мислення, обізнаність, але ще й надихають до подальшого саморозвитку, – зазначила Крістіна Зайченко.

Наступного тижня, у неділю, 5 березня, відбудеться чергова дуель – інтелектом мірятимуться ще дві команди – «Каморра» на чолі з капітаном Оксаною Войчишиною та «IndiGo» на чолі з Максимом Карачуном.

Авторами питань можуть стати жителі Знам’янки та інших населених пунктів. Для цього достатньо заповнити форму.

Детальна інформація, як узяти участь у грі, за телефоном: (066) 364-48-41.

7870

7869 
7868

7871 
7873

e-max.it: your social media marketing partner