В Олександрії невідомі вночі підпалили офіс телерадіокомпанії (ФОТО, ВІДЕО)

, Олена Сідорова

7905В Олександрії невідомі підпалили приміщення тамтешньої телерадіокомпанії «Контакт-ЛТД» у ніч з 28 лютого на 1 березня, пишуть «Олександрійські новини».

Повідомлення про надзвичайну подію надійшло від співробітників приватної охоронної фірми, які приїхали на спрацювання охоронної сигналізації. Вони ж і помітили полум’я, що розповсюджувалось всередині, та повідомили співробітників телекомпанії, які проживають неподалік, про надзвичайну подію. Потрапивши до приміщення, охоронники та співробітники телерадіокомпанії скрізь значне задимлення побачили полум’я, що вже охопило стіни, – горіли елементи вікна та обшивки радіаторів опалення, шпалери та підлога.

Полум’я загасили працівники телерадіокомпанії та охоронної фірми.

Як потім з’ясувалося, в одному з вікон було висвердлено отвір через який, судячи з цього, до приміщення було залито якусь легкозаймисту суміш.

Керівництво «Контакт-ЛТД» вважає, що таким чином невідомі намагаються залякати їхніх журналістів, які «неодноразово висвітлювали резонансні події місцевого та обласного значення». Не виключають також й можливості вчинення протиправних дій зі сторони конкурентів.

Представники медіа за фактом підпалу звернулися до правоохоронців. Попередніх версій слідство поки не називає.



7906 7907
e-max.it: your social media marketing partner