«Свободівець» Ромащенко дякує за те, що Ханенку «прималювали не обрізане»

,

253Голова кіровоградського осередку «Свободи» Олександр Ромащенко називає фото голого свого однопартійця нардепа Святослава Ханенка шаржем і дякує, що «прималювали хоча б не обрізане».

 

– Це монтаж, іншого бути не може. Мені здається, що кожен із нас може потрапити в подібну ситуацію, особливо враховуючи те, що зараз технології хороші, комп’ютери і таке інше, – коментує фотоскандал Ромащенко. – До кожної голови можна прималювати Бог-зна що. Та якщо підійти до цього з точки зору гумору, то ми нічого не приховуємо. Дякувати Богу, автори цього шаржу прималювали хоча б не обрізане. Але наступного разу, якщо вони зроблять так мою фотографію, то, мабуть, врахують цей момент.


Утім у редакції «Інформатора» – інтернет-ресурсу, який і отримав ексклюзивне фото, в його автентичності не сумніваються: редакція згаданого сайту перед публікацією надала знімок голого Ханенка спеціалісту, який після перевірки підтвердив, що це натуральна світлина, а не монтаж.


Нагадаємо, днями до редакції всеукраїнського інтернет-медіа «Інформатор» потрапило фото, на якому зображено народного депутата України, куратора Кіровоградської області від ВО «Свобода», а в минулому – першого заступника міністра охорони здоров’я – Святослава Ханенка. Перед камерою невідомого фотографа він позує абсолютно голим.


Джерело сайту у Верховній Раді, побачивши фото, повідомило, що світлина Ханенка зроблена в кабінеті «свободівця» у Комітеті з питань охорони здоров’я Верховної Ради України.

e-max.it: your social media marketing partner