Заради Олега Винника фанатка розійшлася з хлопцем і поїхала на Х-Фактор

, КП

01126Домогосподарці Світлані Дідур із Голованівська – 27 років. Вона – одна з тієї багатотисячної армії фанаток українського співака Олега Винника. Заради нього жінка розійшлася­ з коханим, стежить за зіркою як на екрані телевізора, так і наживо – їздить на його концерти. Останній подвиг заради кумира – Світлана заспівала на «Х-Факторі».

– На «Х-Факторі» я і раніше мріяла спробувати свої сили. А у цьому сезоні пішла на кастинг заради того, щоб побачити свого кумира – Олега Вин­ника. Саме він був стимулом, – ділиться жінка з «КП». – Кастинг проходила 11 липня. Поперед­ньо перед тими кастингами, що показують по телебаченню, ще відбувається відбір. Потрібно заповнити анкету, записати відео пісні і відправити. А вже опісля я отримала повідомлення, що прой­шла і мене кличуть на наступний етап, той, що вже виходить в ефір.

Для відео і кастингу Світлана обрала одну з найулюбленіших пісень – «Ніно».

– Слухаю усі пісні Олега Вин­ника, вони всі улюблені, але найбільше подобається «Ніно» і «Плачуть ікони», – розповідає «КП» фанатка Винника.

І хоча судді «Х-Фактору» відсіяли Світлану, жінка зізнається, головне, що одна її мрія здійснилася – вона вкотре зустрілася з кумиром, подарувала йому його улюблені квіти – білі лілії, заспівала і потанцювала разом із Олегом і навіть поцілувалася з ним.

– Ох, я була дуже рада, просто на сьомому небі від щастя. Мені не важливо було, скажуть судді «так» чи «ні», головне – побачити його. «Ні» було від Андрія Данилка і Насті, але без особливої критики, – ділиться Світлана.

Чимало різних відгуків жінка отримала вже після виходу програми в ефір, коли відео потрапило у соцмережі.

– І в соцмережах писали, і особисто казали... Різні відгуки – як схвальні, так і негативні. Хтось сміється з мене, хтось каже: «Світлано, молодець. Сміливий вчинок. Ми б не змогли так триматися на сцені…», – продовжує співрозмовниця.

Незадовго до кастингу фанатка Олега Винника розійшлася зі своїм коханим. Саме через кумира.

– Приревнував. Побачив, що я коментарі пишу до постів про Олега, влаштував мені скандал і ми розійшлися. Це було в травні. Але нема чого жалкувати. Та й у нього вже є інша, – констатує жінка.

Втім Світлана не засмучується, продовжує займатися домашніми справами і не пропускає жодної новини про Олега Винника.

– Я вже неодноразово була на його концертах у Вінниці, Умані... Також кілька разів їздила на передачі, в яких брав участь Олег. Зокрема в студію телеканалу «Україна». Там був ювілей, виступали різні зірки... Винник заспівав лише кілька пісень, але поїхала заради нього, – розповідає Світлана. – Також намагаюся не пропускати ефіри і передачі, в яких бере участь мій кумир. А якщо не вийшло подивитися, шукаю відео у соцмережах і переглядаю.

Зараз Світлана мріє, щоб Олег Винник приїхав із концертом у Голованівськ.

– Якби, наприклад, у проекті «Голос країни» серед суддів був Олег, я б, звичайно, знову пішла на кастинг. Іще хотілося б дуже, щоби він приїхав до нас із концертом. От у Вільшанці був його безкоштовний концерт. Якби і в нас допомогли таке влаштувати, – мріє Світлана.

Тим часом в обласній філармонії, де буквально днями пройшли з аншлагами два концерти Олега Винника, кажуть, якби артист давав у Кіровограді і чотири концерти поспіль, зала була б переповнена. Нині це найбільш популярний виконавець, успіху якого відверто заздрять інші зірки.

– Ми анонсуємо концерт Олега Винника за три місяці і вже за десять, ну, максимум п’ятнадцять днів квитків немає – розбирають, – констатують у філармонії і додають, феномен зірки пояснюється не лише талантом і харизмою, а й ставленням до своїх фанаток. – Він залюбки фотографується, обіймається з прихильницями, а ті обдаровують його своєю увагою. Аби потрапити на концерт, жінки навіть кредит брали! Деякі взагалі розлучаються з чоловіками, бо до нестями захоплені кумиром. Олег Винник – ікона для багатьох українок!

Натомість практичний психолог Центру психологів-практиків із обласного центру Олена Каліман каже, фанатизм – це вид емоційної залежності.

– Спочатку з’являється симпатія, яка переростає у фанатизм, – пояснює вона. – Фанатики можуть бути досить успішними в особистому житті, але певний неуспіх, який все таки є, компенсується через обожнювання кумира. Тобто комусь він може бути схожим на перше кохання, комусь – бути уособленням успіху, якого людині досягти не вдалося, але цей образ вона намагається наслідувати. Що стосується Олега Винника – його пісні адресовані жінкам. І в текстах – те, що жінка хоче почути: «ти мені потрібна», «я тебе люблю»... Наші ж чоловіки не настільки вербально це виражають. От така нестача і компенсується. У цьому є велика фішка артиста. Кожна мріє про принца, який любитиме і розповідатиме, яка ти чудова, як він буде сумувати без тебе і робити все, щоб ти була щасливою. От Винник – це той образ, покликаний мрію реалізувати бодай частково. Він грає на емоціях і жіночих почуттях. До того ж і сам образ Винника абсолютно не агресивний. Спеціалісти добре попрацювали, щоб він був таким солодким.

 

01127

 



фото: xfactor.stb.ua

e-max.it: your social media marketing partner