Газеті «Кіровоградська правда» – 106 років!

1 лютого 1918 року розпочалась історія нашої газети. Тільки уявіть собі, скільки подій вона фіксувала у себе на сторінках і про скількох людей писала. А скільки працівників було в редакції за ці роки! «Кіровоградська правда» – це найстаріша газета області. Ми не втомлюємось це повторювати і, якщо чесно, дуже цим пишаємось. Так, у неї були різні політичні історії і власники. Певний час газета була офіційним виданням більшовицької влади і займалась пропагандою. Втім увесь період свого існування газета домінувала в інформаційному просторі та була титулом журналістики Кіровоградщини. Назву «Кіров...

sluzhba ditey
На базі обласної дитячої лікарні може запрацювати сучасний Охматдит місцевого значення. Про це сказав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко сьогодні, 1 лютого.

Зараз в дитячій лікарні майже завершений ремонт центрального приміщення. На роботу витратили близько 60 мільйонів гривень з Фонду регіонального розвитку та обласного бюджету.

- У цьому році проведемо ремонт у тих корпусах, в яких не провели в минулому році. Зокрема, це ремонт пральні. Також варто було б встановити сучасні ігрові майданчики та зони відпочинку. Ставимо собі за мету створити найкращий в Україні заклад обласного рівня для лікування маленьких пацієнтів, - сказав він.
e-max.it: your social media marketing partner