Працівників райуправління юстиції покарали доганами за напад рейдерів у Злинці

,

Працівникам Маловисківського районного управління юстиції керівництво виписало догани через те, що їхні дії призвели до рейдерського захоплення підприємства «Авангард», повідомив начальник територіального управління юстиції Віктор Кондратюк під час акції протесту жителів Злинки, сьогодні, 10 вересня.

– Ми провели службове розслідування. Винним – догани, – сказав він.

Однак люди заявили, що такого покарання недостатньо.

Проте Кондратюк зазначив, що за законом звільняти цих працівників не мають права, оскільки правопорушення вони скоїли вперше.

Водночас начальник територіального управління юстиції повідомив, що його відомство за законом не може ліквідувати реєстраційні записи що стосуються паїв жителів Злинки.

– Цим займається прокуратура і міліція, – уточнив Кондратюк.

– Ви мене можете бити, кричати на мене, але є закон, – додав посадовець.

Разом із тим начальник управління пообіцяв пікетувальникам допомогти у судовому процесі.

Натомість жителі Злинки попросили чиновника викласти обіцянки на папері, бо словам уже не вірять. Наразі Кондратюк пішов готувати документ.

Як уже повідомляла «КП», сьогодні близько сотні жителів Злинки приїхали до Кіровограда пікетувати територіальне управління юстиції. Люди кажуть, що інакше відстояти свою землю вони не можуть.

Нагадаємо, на початку серпня у селі Злинка Маловисківського району невідомі особи намагалися незаконно зібрати врожай, який не садили. Аби не дати вивезти урожай – люди виставили блок-пости.

Як уже повідомляла «КП», четверо працівників Маловисківського районного управління юстиції, які незаконно зареєстрували документи підприємству, що зараз намагається відібрати земельні паї у Злинці, досі знаходяться на своїх робочих місцях.
e-max.it: your social media marketing partner