Міському голові Кіровограда обрали нового заступника

, КП

5591Депутати Кіровоградської міської ради обрали кандидатуру Наталії Дзюби на посаду заступника міського голови Андрія Райковича з другої спроби сьогодні, 30 липня.

 

- Оскільки ми вже затвердили бюджет, то зараз було б доцільно розглянути питання про призначення заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Щоб робота проводилася ефективно, щоб ми все таки мали повний склад і було б до кого звернутися у питаннях охорони здоров’я, освіти і виконувати свою роботу на благо громади. Як ми говоримо, ми переживаємо за громаду, давайте будемо переживати, а це і працівники освіти, і медицини, і культури, і спорту, - запропонувала депутат Тетяна Волкожа.


- Кандидатура заступника міського голови, куратора гуманітарної сфери посада відповідальна, знакова, охоплює надзвичайно важливий пласт роботи. Більше півроку гуманітарна галузь без координатора. Це не продуктивна робота. Тим більше, що коли ми запланували низку масштабних проектів, тому я говорив і говорю, я свідомо вносив на ваш розгляд кандидатуру обговорену, кандидатуру, яка має право розглядатися і бути затвердженою на посаді заступника міського голови на ваш розсуд - це кандидатура Наталії Дзюби, - сказав Андрій Райкович.

За призначення Наталії Дзюби на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради проголосували 23 депутати.

Нагадаємо, фракція «Опозиційного блоку» у міськраді Кіровограда заявила, що політизуючи питання призначення на посаду заступника міського голови очільницю профспілки освітян Наталію Дзюбу, депутати від «Батьківщини» влаштували помсту, бо раніше не підтримали на цю посаду їхню кандидатуру – Романа Колісніченка.

e-max.it: your social media marketing partner