Школярі з Помічної долучилися до флешмобу #22PushupChallenge (ВІДЕО)

, КП

8273Учні Помічнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 долучилися до всеукраїнського флешмобу #22PushupChallenge, аби привернути увагу до українських ветеранів, які пройшли війну на Донбасі, та до проблеми самогубств серед військових. Його суть полягає в тому, щоб 22 дні поспіль віджатися від підлоги 22 рази, відзняти це на відео, опублікувати у соцмережі і передати естафету своїм друзям.

Естафету флешмобу учні прийняли від Помічняської школи №3 та передали учням Липнязької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1


– Ми долучилися до флешмобу на підтримку бійців АТО, мужніх воїнів, які зі зброєю в руках захищають східний кордон України. Нашим бійцям, які відстоюють суверенітет держави важливо відчувати підтримку з мирної землі, – сказали учні.


Нагадаємо, на Кіровоградщині до флешмобу долучилися військові третього окремого полку спецпризначення, вчителічиновникипосадовціполіцейськіпатрульніволонтерирятувальники, знам’янські школярівикладачі та студенти фізико-математичного факультету педагогічного університету імені Винниченка та «КП».

 

Також до флешмобу 29 березня планують долучитися всі студенти Центральноукраїнського педагогічного університету

Започаткував флешмоб в Україні відомий волонтер Олексій Мочанов. За його основу взяли закордонний варіант, який запровадили після того, як торік у липні Департамент у справах ветеранів США оприлюднив звіт за 2014 рік про самогубства серед американських військових. З’ясувалося, що за океаном близько 22 ветеранів щодня скоювали суїцид. Згодом цю цифру уточнили – 20 випадків за добу.

e-max.it: your social media marketing partner